Carmen Chitu 
	    	Avocat

Carmen Chitu 
	    	Avocat	    

scarlatcorina 
	    	Utilizator

scarlatcorina 
	    	Utilizator	    

Carmen Chitu 
	    	Avocat

Carmen Chitu 
	    	Avocat	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eugen82	                   

Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care  a expirat.
Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care  a expirat.
Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)

just.rain	                   

Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
	                    just.rain	                   

Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)

ramona.c	                   

Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt:
-Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)
	                    ramona.c	                   

Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt:
-Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)