avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit venituri online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

venituri online

buna ziua si multumesc pentru timpul acordat.
incepand cu 1 ianuarie 2011 mi.am facut un blog in care imi expun pronosticurile mele sportive (fotbal) pentru fiecare zi in parte. (mai precis aleg un meci de fotbal zilnic si incerc sa pronostichez rezultatul final-cine va invinge).
cam dupa 1 luna de zile datorita rezultatelor mele bune am primit diverse cereri pentru a-mi cumpara aceste ponturi de la diverse persoane cu care faceam chat zilnic-atat persoane din tara cat si din strainatate cu care tineam legatura. astfel am ajuns ca din ianuarie pana azi sa mi se trimita prin moneybookers (in cazul platilor externe - apoi din moneybookers se da retragere tot in contu curent de la banca) si prin contul curent de la banca ( in cazul platilor interne) aproximativ 1700 euro .
Ceea ce vreau sa intreb daca trebuie platit impozit pe acest venit .(cum se face acest lucru daca este cazul) precum si riscul la care ma expun neplatind impozit si sincer ce trebuie sa fac pentru a evita orice fel de neplaceri. (oare verifica cineva banii incasati de mine prin contul de la banca?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: machado22 , utilizator 07:37, 6 Septembrie 2011
din ce tara este firma pe site-ul care jucati
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
ContSters220718, utilizator
eu nu pariez ci doar dau niste ponturi care sunt cumparate . atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perle ,bijuterii , marcutii in mass-media romaneasca Radu Gabrian Radu Gabrian De mult timp in mass-media romaneasca si-au facut aparitia \"personaje\" care scriu sau \"emit\" pe anumite posturi de televiziune , unele cu acoperire ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa danielgiurgiului danielgiurgiului Am inteles ca registrul de casa al unei asociatii de propietari cuprinde toate platile , facturile care se platesc dar nu stiu care este diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
O scurta "filozofie" a vremurilor pe care le traim. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am primit pe e.mail, un material care mi-a dat mult de gandit. Am aranjat putin materialul, pentru a putea fi citit mai usor. Am accesat link-ul din josul ... (vezi toată discuția)