buna ziua si multumesc pentru timpul acordat.
incepand cu 1 ianuarie 2011 mi.am facut un blog in care imi expun pronosticurile mele sportive (fotbal) pentru fiecare zi in parte. (mai precis aleg un meci de fotbal zilnic si incerc sa pronostichez rezultatul final-cine va invinge).
cam dupa 1 luna de zile datorita rezultatelor mele bune am primit diverse cereri pentru a-mi cumpara aceste ponturi de la diverse persoane cu care faceam chat zilnic-atat persoane din tara cat si din strainatate cu care tineam legatura. astfel am ajuns ca din ianuarie pana azi sa mi se trimita prin moneybookers (in cazul platilor externe - apoi din moneybookers se da retragere tot in contu curent de la banca) si prin contul curent de la banca ( in cazul platilor interne) aproximativ 1700 euro .
Ceea ce vreau sa intreb daca trebuie platit impozit pe acest venit .(cum se face acest lucru daca este cazul) precum si riscul la care ma expun neplatind impozit si sincer ce trebuie sa fac pentru a evita orice fel de neplaceri. (oare verifica cineva banii incasati de mine prin contul de la banca?Va multumesc anticipat.