Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau copilul?mentionez ca, copilul are varsta de un an si 8 luni.va rog mult da-ti-mi un sfat!Va multumesc !O zi cat mai buna!
am omis sa spun ca tatal este in concediul de ingrijire copil si a stat cu copilul acasa pana la varsta de 1o luni apoi am angajat o bona pentru ca el si-a gasit altceva mai important de facut.
Daca nu exista nici o cale de intelegere intre dvs. si sotul dvs., sfatul meu este acela de a va lua minorul si de a pleca din domiciliul conjugal (la parintii dvs.sau intr-un alt imobil).
A ramane in acelasi imobil si a proceda la demararea procedurii privind incredintarea provizorie a minorului si a divortului, presupune sa va expuneti atat pe dvs cat si pe minor unei amplificari a situatiei deja conflictuale, care din punctul meu de vedere nu va aduce nimic bun, ci dimpotriva o traumatizare psihica zilnica si de cele mai multe ori si fizica.
Prin urmare, in conditiile in care deja discutiile au ajuns in punctul expus de dvs., nu vad o alta solutie decat aceea de pleca din domiciliu cu minorul , urmand in cadrul actiunii de divort sa probati imposibilitatea continuarii convieturii in acelasi imobil si necesitatea separarii in fapt in modalitatea expusa.
Angajati avocat.:luck:
Divort
mihaelarusen
Buna ziua,
Am o mare problema. Sunt casatorita de un an si am un copilas de 10 luni, iar casnicia nu prea merge. Sotul meu s-a schimbat foarte mult din clipa ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog!
haruna
Am 24 de ani si sunt casatorita de aproape un an, avem impreuna un copil de 10 luni. Problema este ca nu ne mai intelegem si am ajuns sa discutam de divort. ... (vezi toată discuția)