Buna ziua! In 2010 mai, am incheiat cu [o firma] un contract de furnizare servicii internet,telefonie/tv pe o perioada de 2 ani. Acum as vrea sa il reziliez pentru ca am gasit o oferta mai avantajoasa. In contract scrie ca daca reziliez contractul inainte de termen trebuie sa platesc o taxa de 40 euro pentru fiecare serviciu. Este corecta acea taxa sau este abuziva?
Am scapat! Stiti ca am depus contestatia cu motivele binecunoscute si am primit raspuns favorabil. Mi-au dat inapoi chiar si o diferenta de bani. Ideia este ca nu am dat nici un telefon in afara tarii si nici pe reteaua lor mobila. Am marsat tare si pe faptul ca nu am avut nici o intelegere scrisa cu ei dar cred ca a contat cel mai mult faptul ca nu am folosit nimic din ce spuneau ca mi-au oferit. Eu am avut noroc, dar aveti grija ce clauze sunt in contract cand bateti palma cu un operator de telefonie, si nu numai. Se pare ca totusi sunt corecti...
PS
Multumesc site-ului avocatnet.ro si membrilor forumului pentru ajutorul acordat! Fara voi aruncam pe geam o gramada de bani... pe care nu-i aveam...