avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

Lege nr. 193/2000 reglementeaza clauzele abuzive in contractele incheiate intre comercianti si consumatori. Actul normativ, modificat prin legea Legea nr. 161/2010, prevede drept clauza abuziva impunerea consumatorului, prin contract, a unei clauze referitoare la plata unei sume fixe in cazul denuntarii unilaterale. Cu toate astea eu nu pot rezilia un contract la operatorul de telefonie mobila Vodafone fara sa le achit sumele pretinse cu titlu de despagubiri(spun ei). Mentionez ca am facturile platite la zi si nu am primit ca bebeficiu la incheierea contractului, telefon, tableta sau alte gadget-uri. Am incheiat pur si simplu un contract. Ce pot face ca sa reziliez contractul fara sa platesc justa despagubire ???
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 10:42, 12 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am avut si eu probleme cu Vodafone. Nu veti rezolva amiabil cu ei ,trebuie sa depuneti reclamatie la ANPC.
Va multumesc pentru raspuns.
La incheierea contractului am primit ca ”oferta de sezon” reducere 2 euro din cei 10 (cat era aboonamentul normal) pe toata perioada contractuala de 24 de luni. Asta nu inteleg ce legatura are cu clauzele abuzive introduse in contract ?!?!? :(

Depuneti cerere la furnizor, sa va precizeze ce reprezinta acea suma si cum este ea calculata.
Apoi va adresati anpc, apoi instantei, asta e cursul.
In cazul dvs Vodafone poate sa va ceara justa despagubire cei 2 euro x nr. luni in care ati beneficit de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)