avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda

Buna ziua,

Vreau sa stiu ce inseamna , citez " Dobanda legala aferenta capatului principal, de la data introducerii prezentei cereri"

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Flav , utilizator 19:02, 5 Septembrie 2011
dobanda la suma care s-a cerut prin capatul principal de cerere,probabil ca sunt si cereri in subsidiar
In respectiva citatie se mai mentioneaza ca paratul trebuie sa plateasca urmatoarele:
1. 100 Ron cu titlu de desbagubiri
2. Dobanda legala aferenta capatului principal, de la data introducerii prezentei cereri
3. Cheltuieli de judecata

Si ma intrebam cat trebuie sa plateasca, ca nu se mentioneaza pe nicaieri alta suma!!??

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie Flav Flav Buna ziua, Ma trezesc acum cateva saptamani cu o citatie cum ca n-am platit ultimele 2 rate la un credit de nevoi personale (eu credeam ca nu mai am nimic ... (vezi toată discuția)
Cum am putea obtine: cheltuielile de judecată ? + majorari de intarziere, reactualizarea sumei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Institutia noastra a dat in judecata firma care a executat niste lucrari de reparatii pentru restituirea unei sume de bani achitata in ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata cu pretentii shcgusa shcgusa Am o cerere de chemare in judecata cu doua capete de cerere unde cer anumite pretentii. Daca renunt la un capat de cerere inainte de primul termen la care sa ... (vezi toată discuția)