avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... succesiune mama -fiu , nume diferite
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

succesiune mama -fiu , nume diferite

Deoarece vreau sa deschid o succesiune dupa tatal meu incerc sa constitui masa succesorala ( nu a fost facuta succesiunea dupa bunica) dar... aici intervine "problema " mea .Bunica ( mama tatalui ) la momentul decesului ( an 2009 ) are un nume si tata un nume ( doar ca pe certificatul lui de nastere la numele mamei e aceelasi nume ) .Nu am reusit sa gasesc nici un document care sa dovedesca casatoria si divortul ( despartirea ) bunicilor iar notarul spune ca nu pot introduce succesiunea mama-fiu daca nu aduc la dosar certificatul de nastere, certificatul de casatorie si de divort al bunicii.Problema este ca nu stiu orasul natal al bunicii ( desi pe certificatul de deces este trecut unul , din informatiile mele stiu ca nu este nascuta acolo ) iar despre divort nu am nici cea mai vaga idee .As dorii sa aflu catre ce institutie sa ma intrept pentru a obtine duplicate ale actelor tinand cont ca data nasterii este in 1918 .Singurul fapt cert este CNP-ul care a fost inscris la un moment dat pe BI si apoi pe certificatul de deces .Multumesc anticipat tuturor care pot sa-mi dea o mina de ajutor in rezolvarea problemei
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 21:55, 5 Septembrie 2011
vorbiti cu un avocat sa ceara la INEP datele despre bunica in functie de CNP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, gasire succesibili TEVELEIMIHAIL TEVELEIMIHAIL Buna ziua Fratele meu a murit pe 25 oct 2013. Suntem frati uterini. La nasterea fratelui meu care este mai mare cu 10 ani decat mine, mama noastra era ... (vezi toată discuția)
Acte necesare acceptare succesiune mama decedata tata vitreg miky68 miky68 ce acte sint necesare pt acceptare succesiune daca mama care a decedat avea numele dupa sot iar eu am numele tatalui natural? (vezi toată discuția)
Cum iti poti gasi tatal pe care nu l-ai cunoscut niciodata ? Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Caz concret: parintii divortati in urma cu 43 de ani, cand copilul avea 1 an. Minorul incredintat mamei. Aceasta nu a mai pastrat legatura cu fostul ... (vezi toată discuția)