avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

buna va rog din suflet am si eu o intrebare daca puteti sa mi rasp prietenul meu este plecat in germania si a fost prins la furt de electronice incercand sa ia un expresor a fost luat si dupa 2 ore ia dat drumu acum de o sapt a fost prins iar tot la electronice ma sunat si mia zis ca ii vorba de 2 sapt sa il tina inchis ii ceva grav va rog din sufelt sa ma ajute si pe mine cinvea.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:13, 6 Septembrie 2011
care e intrebarea?
prietenul meu a fost prin in germania la electonice pt a doua oara prima oara a fost tinut 2 ore si acum ie arestat de o sapt in ziua cand la arestat ma sunat si mia zis ca ii vb de 2 sapt sa il tina as vrea sa stiu daca e ceva grav va rog sa mi raspundeti
Pentru a beneficia de un ajutor calificat , fiind vorba despre o legislatie din alta tara , in speta Germania , apelati , fie la un cabinet de avocatura care cunoaste acea legislatie , fie la un jurist/avocat german.
Pritenul dvs(cel mai recomandabil - avand dreptul la petitie si telefon de la locul de detentie) sau dvs apelati la ajutorul celei mai apropiate misiuni diplomatice romanesti de locul de detentie al persoanei arestate pentru a i se acorda ajutorul necesar in calitate de cetatean roman,
Cred ca problema care se pune , ca si in toate tarile , este ca prietenul dvs cam" repeta" faptele.
Daca are cazier judiciar , situatia lui nu este prea"roza" .
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt roxana_love16 roxana_love16 Buna am si eu o probelema si nimeni nu ma ajuta prietenul meu este plecat in germania si a fost prin la electronice a vrut sa ia un expresor dar dupa ore ia ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva legea in germaia cristi.......... cristi.......... buna ziua,as avea neaparat nevoie de ajutorul vostru,un prieten a avut probleme in germania,am inteles ca ar fi fost arestat,si condamnat la8 luni de ... (vezi toată discuția)