avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare RCA

Masina mea a fost lovita de o persoana cu asigurare RCA. Am deschis dosar de dauna la asiguratorul vinovatului , dar acesta nu vrea sa repare masina la service-ul dealerului de la care am cumparat masina.Masina mea este in garantie si as putea pierde garantia daca nu respect conditia dealerului privind service-ul. Am solicitat asiguratorului sa-mi returneze Constatarea amiabila dar acesta refuza . Va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac.
Cel mai recent răspuns: OlteanuCoca , utilizator 13:10, 11 Septembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service vs bani Pepeneata Pepeneata Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna neaprobat de asigurator dar service-ul a facut reparatia fara acordul meu bogdan.voinea bogdan.voinea As dori sa depun o reclamatie pentrul abuzul celor de la service-ul [editat - Regulamentul forumlui nu permite postarea numelor persoanelor fizice sau jurdice ... (vezi toată discuția)
Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)