Bună ziua !Am un testament lăsat de către mama mea în care stipulează că îmi lasă toate bunurile imobile prezente și viitoare ,iar fratelui meu i-a asigurat rezerva . Mama mea a avut un apartament în care a locuit nu demult,apartament pe care i-a făcut contract de vânzare cumpărare fratelui meu ,care ulterior l-a vândut și a luat toată suma neîmpărțind-o cu mine,eu fiind de acord.Menționez că mama,a decedat în urmă cu o lună. Mai are un teren intravilan pe care a zis că îl lasă mie . Am fost la notar,cu actele, iar acesta mi-a zis că trebuie ca fratele meu să dea o declarație la notar că renunță la terenul respectiv,pentru că altfel nu se poate face succesiunea. V-aș ruga să mă lămuriți despre situația prezentată mai sus și ce trebiue să fac.
Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă !
Moștenire.
rrobi
Bună ziua !Am un testament lăsat de către mama mea în care stipulează că îmi lasă toate bunurile imobile prezente și viitoare ,iar fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune
caradis
Buna ziua. Fratele meu a decedat si nu are copii. Sotia avea testament pe bunurile mobile si imobile dar la notariat a renuntat la mostenire. Asta s-a ... (vezi toată discuția)