avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept la mostenire dupa 30 de ani de la deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept la mostenire dupa 30 de ani de la deces

Dupa decesul ultimului parinte(respectiv a mamei) a fost facuta succesiune( s-a dat renuntare din partea descendentilor in favoarea unuia singur),dar nu a fost facuta succesiune si dupa decesul primului parinte(respectiv tatal).Au trecut peste 30 de ani de atunci ,timp in care in casa parinteasca (respectiv mostenirea) a locuit descendentul in favoarea caruia s-a facut renuntarea.Acesta a platit toate impozitele s.a.m.d.La decesul acestui descendent ceilalti frati(care au dat renuntare dupa mama) mai au vreun drept la mostenirea respectiva(dupa tata)?
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 01:56, 8 Septembrie 2011
Pai tocmai de copiii defunctului tata este vorba. Cum poate inlatura de la mostenire un nepot pe fii defunctului ?! :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succsiune sorimari sorimari tatal meu a murit acum 14 ani,noi suntem 3 frati ,dupa moartea lui noi am renuntat la tot in favoarea mamei,acum a murit si ea ,putem sa dezbatem succesiune ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire in favoarea mamei maruis maruis Am urmatoarea situatie: suntem 3 frati, tatal a decedat in urma cu 10 ani. Noi am dori sa deschidem succesiunea si sa renuntam toti in favoarea mamei noastre. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)