avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala fara sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala fara sediu

Buna ziua! Exista vreo forma de organizare de SC care nu necesita sediu??
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:44, 11 Septembrie 2011
Nu, mai mult decat atat, sediul este foarte important, deoarece este unul din elementele de identificare a firmei. Puteti insa, provizoriu, sa declarati sediul la cel al unui Cabinet de avocat, pe timp de max. un an.
Chiar si PFA-urile sunt obligate sa aiba sediu?
Da, este domiciliul persoanei fizice -contract de comodat, cel putin,
Dar sediul nu poate fi si inchiriat? Sau este necesar sa fie proprietate privata?
Pentru a inregistra sediul social cat si punctul de lucru, puteti avea acel spatiu si in folosinta cu un contract de inchiriere sau de comodat (inregistrate la administratia fiscala).

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat rams1899 rams1899 Buna ziua, Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)