avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice oferte sun 85% din valoarea estimata
Discuție deschisă în Achiziţii publice

oferte sun 85% din valoarea estimata

Daca la o licitatie 4 oferte din 5 sunt sub valoarea de 85% din cea estimata si doar una este peste 85 % ce se poate face in acest caz? in caietul de sarcini este specificat faptul ca ofertele cu valoare mai mica de 15% din cea estimata vor fi considerate inacceptabile , insa in procesul verbal de deschidere nici una dintre oferte nu a fost considerata inacceptabila
Cel mai recent răspuns: henry77 , utilizator 10:22, 13 Septembrie 2011
Evaluarea ofertelor nu se face in cadrul sedintei de deschidere a acestora. Urmeaza ca in sedinte ulterioare autoritatea contractanta sa evalueze fiecare oferta in parte.
Se cer clarificari cu privire la pret pentru cele 4 oferte.

>in caietul de sarcini este specificat faptul ca ofertele cu valoare mai mica de 15% din cea >estimata vor fi considerate inacceptabile

asta e... no comment. cum poate cineva sa inventeze alte motive pentru a declara o oferta inacceptabila decat cele prevazute in lege??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)
Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)