avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CAPACITATE PROFESIONALA DOVEDITA PRIN SUSTINERE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CAPACITATE PROFESIONALA DOVEDITA PRIN SUSTINERE

Buna ziua,
Atestatul APDP se poate considera ca sustinere a capacitatii tehnice a unei firme?
Avand in vedere prevederile art.190 din OUG nr.34/2006:

ART. 190
(1) Capacitatea tehnica si profesionala a ofertantului/candidatului poate fi sustinuta, pentru indeplinirea unui contract, si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant/candidat si persoana respectiva.
(2) In cazul in care ofertantul/candidatul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand si sustinerea acordata, in conformitate cu prevederile alin. (1), de catre o alta persoana, atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, de regula, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului/candidatului resursele tehnice si profesionale invocate. Persoana ce asigura sustinerea tehnica nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 18:20, 9 Septembrie 2011
Buna ziua,

Intrebarea formulata de Dvs. nu este foarte clara.Prin fisa de date a achizitiei se solicita prezentarea atestatului tehnic emis de APDP ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament privind susþinerea tehnica si profesionalã a ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici adisavu2002 adisavu2002 Daca o institutie de stat Universitate de exemplu sustine tehnic un ofertant si semneaza si stampileaza in original angajamentul privind sustinerea tehnica, ... (vezi toată discuția)
Sustinatorul tehnic pentru licitatii. laritzu laritzu Buna ziua.Asa cum spune si titlul ,as vrea sa stiu care este statutul legal al sustinatorului tehnic in licitatii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)