avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura?

daca am facut o plangere penala pt. nerespectarea masurilor de incredintare a minorului(alin 2),si s-a dispus inceperea urmaririi penale si de catre politie si de catre parchet,iar acum dosarul a fost trimis in instanta,vreau sa ma reprezint singura in instanta si orice sfat este bine venit deoarece nu am mai fost intr-o instanta penala,cum se va proceda,presupun ca prezenta procurorului va fi obligatorie deoarece el a trimis dosarul in instanta,vor fi din nou audiati martorii?
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 20:21, 8 Septembrie 2011
Prezenta procurorului va fi obligatorie. La termenul cand se vor administra probele, vor fi audiati si martorii din rechizitoriu.
va multumesc de raspuns,
as mai avea o intrebare,am probleme ca unul dintre martori lucreaza acum intr-o alta tara cu contract de munca,cum as putea proceda este valabila o declaratie notariala din partea acestuia prin care explica motivul pentru care nu se poate prezenta si ca sustine cele declarate la politie,sau pot sa propun un alt martor in locul acestuia,
cu respect,
mela
mai bine ar fi sa solcitati audierea alte persoane ca martor pe situatia de fapt daca acea persoana nu se poate prezenta in fata instantei.
va multumesc de raspuns,
cu respect,
mela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea masurilor de incredintare a minorului mmmmela mmmmela buna ziua, daca am facut o plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare a minorului si politia si parchetul a dat inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)
Dosar penal –rechizitoriu si urmari proces_ro proces_ro Sunt reclamant intr-un dosar penal, care este inca la politie de un an. Ofiterul care face cercetarile mi-a spus ca dosarul va fi curand inaintat la parchet. ... (vezi toată discuția)