avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie la Mediu fondata sau nefondata!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie la Mediu fondata sau nefondata!?

Buna ziua,

Nu stiu daca este locul potrivit sa pun aceasta intrebare, dar din toate sectiunile de pe forum mie aceasta mi s-a parut cea mai apropiata de problema mea.
In urma cu cateva zile am tras niste lemne de foc dintr-o padure pe un drum forestier, iar lemnele le-am depozitat temporar pe marginea unei vai la 5-6 metri de aceasta, pentru ca ieri sa aflu ca cineva m-a reclamat la mediu ca nu as avea voie sa depozitez temporar acele lemne in marginea vaii.

Mendionez ca lemnele sunt la distanta de apa, nu am afectat si nici nu am poluat cu nimic apa, iar intre lemne si apa se afla un palc insemnat de arini care si ei protejeaza apa.
Locul unde se afla lemnele este domeniu public, acte pentru lemne exista iar intrebarea mea este daca cei de la mediu ma pot sanctiona cu ceva?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danyab , utilizator 12:09, 9 Septembrie 2011
Daca se dovedesc cu probe cele de care ne scrieti, da, in mod cert va pot sanctiona...
:(
Bun am inteles, dar cum se dovedeste faptul ca am poluat apa, ca n-a ajuns in apa nimic, ca am inteles ca de asta s-ar putea lega, poluarea apei?
Au cei de la mediu, modalitatile lor, de cercetare...
Nu va faceti griji de asta,
probabil ca au luat probe din apa, ori mai stiu eu...
Consider ca ar fi ine sa le trimiteti o adresa si sa le cereti dovezi...
Avand in vedere faptul ca apa, are si scurgeri din galerii miniere si ca gradul ei de poluare oricum este mult peste limita si alte reziduri care ajung in apa, din punctul acesta de vedere chiar nu cred ca pot demonstra faptul ca eu am poluat apa, mai mult decat ea este deja.
Eu ma gandeam la cu totul alte chestii ma gandeam ca sunt ceva limite de distanta pentru depozitare pe marginea apelor, de materiale sau orice, ma gandeam ca exista vre-un paragtaf prin lege prin care se interzice acest lucru, sau ceva de genul, sau ma gandeam la terenul pe care sunt depozitate lemnele ca s-ar putea lega si de acesta, desi nu l-am distrus si nu l-am afecat cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de tone de apa poluata provenita de pe drumul national si dintr-o statie de carburanti marturie marturie Cum sa scap de apa poluata care este dirijată către proprietatea mea din drumul național și dintr-o stație de carburanți? De fiecare data când plouă ... (vezi toată discuția)
Poluare mediu pe teren privat element94 element94 Buna ziua. As dori sa stiu daca exista o lege care interzice poluarea mediului chiar daca terenul este detinut de catre pers. fizica. In Petrosani, la ... (vezi toată discuția)
Protectia mediului - unde reclam poluatorii? hancavasile2000 hancavasile2000 Pe cine as putea sesiza cu privire la poluarea mediului in scopul sanctionarii celor care produc astfel de daune. Nu exista vreo cale prin care sa vina cineva ... (vezi toată discuția)