avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte privind titlul locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte privind titlul locativ

Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt documentele cu care se poate face dovada adresei de domiciliu. Eu am gasit cate ceva despre actele incheiate in conditii de validitate prevazute de legislatia romana privind titlul locativ. si anume urmatoarele, insa nu stiu daca toate se constituie in titlu locativ si nu vreau sa fac vreo greseala: contractul de vanzare-cumparare, de donatie, de schimb, de partaj voluntar, de comodat, de intretinere sau renta viagera, de inchiriere, certificat de mostenitor, hotarari judecatoresti ramase definitive si irevocabile, extras de pe cartea funciara, contract de construire insotit de procesul-verbal de predare-primire a locuintei...
Cel mai recent răspuns: Silvia Aldea , Consilier juridic 13:22, 9 Septembrie 2011
fiti mai explicita
adresa de domiciliu este adresa unde locuiti
aveti o adresa in Cartea de identitate si stati in alta parte?
Daca domiciliul mentionat in cartea de identitate nu corespunde adresei unde locuieste efectiv, aceasta din urma este o chestiune de fapt care poate fi dovedita cu orice mijloc de proba.
In OUG 97/2005 este prevazut faptul ca documentele prin care se poate face dovada adresei de domiciliu sunt (printre altele) si actele incheiate in conditii de validitate prevazute de legislatia romana privind titlul locativ. Pe mine ma interesa daca actele pe care le-am enumerat eu mai sus sunt considerate a fi acte privind titlul locativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada domiciliului vyorel_ro vyorel_ro Conform legii evidentei populatiei (Ordonanţă de urgenţă nr. 97/2005 din 14/07/2005 Versiune actualizata la data de 30/07/2007 privind evidenţa, ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu (contractul de inchiriere si consimtamantul proprietarului) tibiolah tibiolah [b]Intrebare:[/b] Daca un chirias, in baza unui contract de inchiriere pentru un apartament, incheiat si inregistrat la administratia financiara in urma cu 6 ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)