IN 1993 am platit in rate apartamentul parintilor mei ratele sau oprit din salariul meu timp de 2 ani eu fiind angajata la vremea aceea la intrprinderea ELECTROAPARATAJ pe cntrc figureaza parinti mei si eu pe cntct sunt trecuta ca girant platitor ratele se plateau ptr sc ORIZONT SA cand sa dat dreptul de cumparare de la stat catre chiriasi ,parintii mei au decedat si mai am 3 surori care acum cer dreptul la casa stiind totusi ca eu la vremea accea am platit ratele dar in urma deceselor ambiilor parinti trb sa deschid succesiunea ,iar ele vor sa vand sa impart cu ele casa ,daca ma puteti ajuta cu o sugestie sau o solutie sa ma invatati ce pot face ptr a pastra casa ptr ca eu nu vreau sa o vand ,si stiind ca totusi eu am platit la vremea aceea 145.000 cum era atunci ele au venit cu ideea sami dea contravaloarea de bani de atunci adica cei 145 de mii si mie nu imi conviine ca eu cu valoarea de atunci de bani nu pot cump nimic in yiua de azi ele afirmand ca nu le intereseaza pe ele eu atat am platit atat sa primesc va rog daca ma puteti ajuta sa ma invatati ce trb sa fac va multumesc