avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Alee spatiu public!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Alee spatiu public!!!

Buna ziua!Doresc sa deschid un cabinet medical si vreau sa fac intrare separata prin balcon, ma intereseaza daca pot sa fac alee prin spatiul verde si daca nu ce trebuie sa fac pentru a obtine aprobari.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hakie07 , utilizator 21:17, 10 Septembrie 2011
Da, aveti nevoie de aprobari. Intai, de la asociatia de locatari/proprietari ptr.desfasurarea activitatii. Apoi, de la Primarie, de la compartimentul de specialitate, pentru ca modificati fatada cladirii (certificatul de urbanism va va indica documentatia necesara si avizele prelabile, inclusiv de la Inspectoratul de stat in constructii, apoi autorizatia de constructie). Daca spatiul verde nu e proprietatea asociatiei, aveti nevoie si de aprobare de la ADP pentru ca modificati destinatia terenului.
Acordul vecinilor afectati, acordul asociatiei de proprietari, autorizatie de constructie si a avizul inspectiei in constructii.
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Ordinul 994/2018 - intrare separata fata de locatari Dr.DanielRogojan Dr.DanielRogojan Buna ziua. Am achizitionat (prin credit ipotecar) un apartament la parterul unui bloc pentru a deschide acolo un cabinet stomatologic. Am sediul social acolo( ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie gard spatiu verde bloc georgeta2048 georgeta2048 urmare a hotararii asociatiei de proprietari, ca urmare a unor incidente neplacute, am solicitat ADP-ului proprietar al spatiului, inaltarea gardului de sarma ... (vezi toată discuția)