avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli de intretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli de intretinere la bloc

In urma cu mai multi ani am cumparat un apartament pe care nu l-am locuit niciodata.Sunt obligat sa platesc cheltuielile aferente platii salariului pentru administratorului, femeii de serviciu , gunoi , iluminat pe scara ?.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:57, 11 Septembrie 2011
Proprietarii nu pot hotari altceva decat prevede legea acolo unde prevede ceva.
Proprietarii pot hotari numai acolo unde legea nu specifica nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)