tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

chivucristina1 
	    	Utilizator

chivucristina1 
	    	Utilizator	    

marcela31 
	    	Utilizator

marcela31 
	    	Utilizator	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

cristinica11	                   

Buna ziua,
am vazut peste tot ideea ca daca ai decizie definitiva si irevocabila  poti parasi tara. Daca insa tatal are drept de vizita, nu poti parasi ... (vezi toată discuția)
	                    cristinica11	                   

Buna ziua,
am vazut peste tot ideea ca daca ai decizie definitiva si irevocabila  poti parasi tara. Daca insa tatal are drept de vizita, nu poti parasi ... (vezi toată discuția)

mary1970	                   

In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)
	                    mary1970	                   

In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)

wflea	                   

[b]Sunt in situatia in care am vazut ca in Romania instantele decid numai si numai ce spune sau ce este de acord mama, atunci cand este vorba de drepturile de ... (vezi toată discuția)
	                    wflea	                   

[b]Sunt in situatia in care am vazut ca in Romania instantele decid numai si numai ce spune sau ce este de acord mama, atunci cand este vorba de drepturile de ... (vezi toată discuția)