avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

Buna ziua,
Blocul nostru a intrat in programul de reabilitare termica cu 50+30+20 proprietarii
Pentru ca primaria nu a luat nici o masura pentru izolarea individuala si pentru ca suntem in preajma alegerilor si pentru ca...atatea altele,reprezententi primariei si proiectantul a lasat ideea de a imparti cota proprietarilor dupa cum alege asociatia (vor sa se plateasca dupa cat perete exterior are fiecare proprietar sua dupa cine stie ce idee lo mai veni).
Intrebarea mea este daca e legal si daca se ajunge in instanta se poate anula o asemenea decizie.
Este o aberatie ca un proprietar care locuieste in partea cu mai multi pereti exteriori sa plateasca mai mult, pentru ca el la randul lui incalzaste si protejeaza de frig pe cel cu peretii in interior.Oricum parerea mea nu conteaza , conteaza ce este legal si cum putem sa-i protejam pe cei in cauza. Mentionez ca blocul are 3 scari si eu locuiesc in cea din mijloc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:58, 12 Septembrie 2011
Dezolant ce spuneti!
Daca niste oameni care ar trebui sa stie si sa indrume spre aplicarea legii fac asa ceva, apai ce pretentii mai avem de la presedintii de asociatii!?!

Atentie, insa!!! Sa faceti contestatia in justitie in maxim 45 de zile de la luarea hotararii.
Preventiv ar fi bine daca v-ati inarma cu Legea si cu HG-ul la dv. cu sublinierile in textele acestora care sa le arate celor prezenti cum este corect de facut aceasta impartire.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
elga50, moderator
Dna elga daca termenul de 45 zile este depasit ce se intampla ?. Sa inteleg ca o hotarare luata impotriva legii intr-o adunare generala a asociatiei nu se mai poate contesta oricand?.:O
Cam asta ar rezulta.
Asa scrie in lege, dar se poate incerca contestarea si dupa cele 45 zile daca se poate demonstra ca persoana a fost in imposibilitatea fizica de a contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege vs a.g. BX BX Daca in Adunarea Generala s-a hotarat sa se imparta cheltuielile in mod egal per apartament in loc de cota-parte indiviza (chiar daca li s-a explicat ca legal ... (vezi toată discuția)
Hotarari in adunarea generala care incalca legea (???) anigb2 anigb2 Buna dimineata, As dori sa stiu daca este corect ca la Adunarea Generala sa se hotarasca sa se calculeze toate cheltuielile lunare pe persoane si ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie de locatari claudiustan claudiustan Buna seara In blocul unde locuiesc asociatia de locatari in cadrul sedintelor a ales un domn presedinte care locuieste in bloc dar care nu este propietarul ... (vezi toată discuția)