va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un comisar de la diicot am recunostut faptele adik:marfa am adus-o din ungaria cu masina personala si cu un prieten 2 grame,am consumat si am vandut 1 gram contra 55 ron.de cand am dat declaratia normal este mai detailata ma tot streseaza comisarul ca sa dau pe cineva in primire care are marfa la el ca sa scap eu.am fost dus la procuror care dupa ce mi-a citit declaratia a zis ca sunt acuzat de trafic international,consum si comercializare,fapta care se pedepseste cu puscarie intre 10 si 20 ani,dar m-au lasat acasa.acum am o intrebare:cum sa dau pe cineva in primire da nu am informatii ca cineva detine marfa?si cum o sa scap din treaba aceasta ,am sanse sa fiu trimis in judecata doar pe declaratia mea si a celor 2 care au cumparat 1 gram?am consultat un avocat care mi-a zis ca:dak nu ai fost ridicat de mascati nu e grav si imi recomanda sa colaborez cu politia pt a scapa usor adik sa dau pe cineva in gat.
frate stai linistit .numai pune botu la toate pastilele aruncate de gobori. pentru un gr de canab no sa iti dea nici cel mai rau judecator 10 ani . nu t mai agita atat. o sa scapi cu o amenda penala cel mai probabil
Eu stiu cazuri in care s-au luat 15 ani...dar nu pe canabis...
Daca a introdus in tara incadrarea juridica se va face pe trafic international de droguri...
Poate sa ii aplice o pedeapsa cu suspendare, dar nu as crede ca o amenda.
Este insa bine ca il cerceteaza si il judeca in stare de libertate.
de moment sunt doar cercetat si nu judecat.va readuc aminte ca nu am fost prins cu nimik la mine doar pe baza a 2 declaratii de la cele 2 persoane care au cumparat un gram de la mine am fost chemat,iar eu in necunostiinta de cauza am recunoscut faptele adik de unde am adus marfa ungaria ,ca am vandut doar 1 gram si ca sunt consumator.fapta mea este minora imi spun unele persoane din MAI dar nu am intalnit o persoana care a finalizat o astfel ce problema.