avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua,
Ma intereseaza fisa postului pentru referent de specialitate statistician.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:46, 12 Septembrie 2011
Nu exista o fisa cadru, cu ce trebuie sa faca el, ci sunt doar premise...pentru a avea o fisa-postului cat se poate de reala, trebuie sa faceti referire la structura practica in care se afla angajatul, la colaborarea cu alte departamente, alte structuri din cadrul institutiei/firmei etc..., functie de obiectivele celei din urma!
:)
Exista in schimb modele care pot ajuta la intocmirea unei fise a postului ''pliata'' pe necesitatile firmei dvs., ca de exemplu aceasta de aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de personal/de functii madelaine28 madelaine28 Exista vreo diferenta intre statul de personal si statul de functii? Daca da, ce trebuie sa cuprinda fiecare? Ori o lege care le reglementeaza? Multumesc. (vezi toată discuția)
Codul cor 2010 ContSters134600 ContSters134600 Cf.Lg.330/2009 trebuie sa fiu incadrata ca referent. Am primit si actul aditional in care este trecuta functia de referent dar codul COR este cel de la ... (vezi toată discuția)
In ce lege se specifica cine (departament, compartiment, serviciu) ... Adpm Adpm In ce lege se specifica cine (departament, compartiment, serviciu) are obligatia sa semneze un contract comercial din partea autoritatii contractante? (vezi toată discuția)