avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL COR 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL COR 2010

Cf.Lg.330/2009 trebuie sa fiu incadrata ca referent. Am primit si actul aditional in care este trecuta functia de referent dar codul COR este cel de la referent statistician.
Sa las lucrurile asa si sa semnez sau sa fac obiectiuni ?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 10:31, 26 Martie 2010
in codul COR exista ambele functii
343309 Referent
343401 Referent statistician
Pe langa actul aditional , ar trebui sa primiti si o fisa a postului, in care sa aveti detalii ample cu privire la activitati si responsabilitati.
In aditional m-au trecut referent dar au pus codul de la referent statiscian, adica 343401. ESTE CORECT ASA CEVA? LA ASTA MA REFEREAM. Sa fac obiectiuni pt. a fi schimbat codul ?

Multumesc !
da, semnalati departamentului de resurse umane ca s-a strecurat o mica greseala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare fisa post - cod cor sissa sissa buna ziua, mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Denumire functie ginnyy ginnyy se poate inregistra in cartea de munca o functie care nu exsita in COR? (vezi toată discuția)
Specialist resurse umane elena rusu elena rusu Am si eu o intrebare,daca sunteti informati va rog sa ma ajutati. O persoana cu facultatea de litere, constructii, istorie poate ocupa un post de specialist ... (vezi toată discuția)