DianaMarinescu 
	    	Utilizator

DianaMarinescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters377560	                   

Speta: privind dreptul la mostenire al copiilului infiat in anul 1948.
Neagu Maria (casatorita legal)  este sora cu  Tanase Caterina ( casatorita legal )
    ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters377560	                   

Speta: privind dreptul la mostenire al copiilului infiat in anul 1948.
Neagu Maria (casatorita legal)  este sora cu  Tanase Caterina ( casatorita legal )
    ... (vezi toată discuția)

iustinian13	                   

Bunicul a fost infiat de o familie, varul tatalui din prima familie a decedat neavand mostenitori pana la  verii primarii, are dreptul de a-l ... (vezi toată discuția)
	                    iustinian13	                   

Bunicul a fost infiat de o familie, varul tatalui din prima familie a decedat neavand mostenitori pana la  verii primarii, are dreptul de a-l ... (vezi toată discuția)

anea gabriela	                   

Sunt infiata de la varsta de 2 luni.IN prezent am 28 de ani.Tatal meu a decedat in anul 2004 si nu am facut succesiunea.In anul 2006 m-am mutat de acasa cu ... (vezi toată discuția)
	                    anea gabriela	                   

Sunt infiata de la varsta de 2 luni.IN prezent am 28 de ani.Tatal meu a decedat in anul 2004 si nu am facut succesiunea.In anul 2006 m-am mutat de acasa cu ... (vezi toată discuția)