avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recurs

in urma unui accident de circulatie, partea vatamata a depus recurs la condamnare. este vorba despre vatamare corporala din culpa art 184 C.p. Intrebarea mea este urmatoarea :in prima instanta am avut angajat un avocat, dar din lipsa de fonduri nu imi permit sa imi platesc din nou avocatul care ma reprezentat pana acum care a cerut onorariu destul de mult, an inteles ca mi se va oferii unul din oficiu, care este onorariul unui avocat di oficiu?

Multa stima si respect pt Dvs!!
Cel mai recent răspuns: bogdan-b , utilizator 22:48, 16 Septembrie 2011
dosarul a ajuns la tribunal....s-ar putea saa imi dea voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma lamuriti daca schimbarea ce va intra in vigoare pe 26 noi asupra art 184 vatamare corporala din culpa,are efect si asupra art 182 vatamare ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Hotarare pentru o fapta penala justhis justhis Problema este urmatoarea. Varul meu a avut anul trecut o altercatie cu un alt baiat, mai exact l-a batut impreuna cu un prieten. In urma altercatiei, baiatul ... (vezi toată discuția)