avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro probleme
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

probleme

as dori sa stiu cum sterg una din problemele ridicate de mine.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:05, 12 Septembrie 2011
Buna seara,

@galosh

Nu puteti sterge subiectele postate de Dvs. in forum. In momentul inscrierii pe forumul Avocatnet v-ati dat acceptul asupra respectarii atat a Principiilor generale cat si a Regulamentului de postare al mesajelor in forum.
De asemenea, esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro.

O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte ContSters173331 ContSters173331 buna seara am o rugaminte : cum pot sa sterg subiectele dezbatute de mine in acest site ( pe google daca introduc numele meu apar subiectele din acest site ) ... (vezi toată discuția)
Stergerea unui subiect utilinro utilinro Cum se procedeaza in cazul in care cel care a postat un mesaj nu mai vrea sa fie postat? Daca tot nu se raspunde la mesaj de ce sa pierdem timpul cu ... (vezi toată discuția)