avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii mesaje forum - de unde se pot sterge?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

mesaje forum - de unde se pot sterge?

de unde se sterg mesajele de pe forum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 17 Iunie 2012
Prin regulament este interzis stergerea mesajelor
Daca doriti rectificarea,revenirea asupra continutului unui mesaj puteti sa interveniti in intervalul de 30 minute
Ulterior acestui timp,pentru editari puteti solicita prin mesagerie privata unui moderator al sectiunii unde ati inteles sa postati topicul dvs
Buna seara,

Mesajele din forum nu se sterg nici de catre moderatori. Regulamentul interzice aceasta. Prin inscrierea Dvs. pe forumul Avocatnet v-ati dat acodul cu privire la termenii si conditiile de utilizare ale acestuia. Cititi va rog Regulamentul forumului:

www.avocatnet.ro/content/tag...

Multumim pentru intelegere.

Mesajele postate pot fi sterse numai de catre moderatori si administratori . .. utilizatorii nu mai au aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare de pe forum pelubogdana pelubogdana As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac? (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)