avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie

Buna seara!
Doresc sa imi spuneti care este cea mai buna varianta (rapida, de neatacat etc) in vederea finalizarii unui proces de partaj (de comun acord am solicitat instantei termen de tranzacţionare )
1 - tranzactie in instanta.....
2. contract de vanzare-cumparare în fata notarului public.
Orice informatie suplimentara imi va fi de folos.
Va multumesc de intelegere!
Tranzactia in fata instantei.
daca ati solicitat prezentati tranzactia
Tranzactia perfectata in fata instantei de judecata este cea mai avantajoasa modalitate de transmitere a dreptului de proprietate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de creanta - divort pronuntat, partaj in curs CONFINANCE CONFINANCE Buna ziua, Am 2 intrebari care ma chinuie de ceva vreme, va rog: In cazul in care imi desfasor activitatea profesionala intr-un spatiu proprietate comuna cu ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)