avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere acte indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere acte indemnizatie somaj

Buna ziua,

Sunt in concediu pentru ingrijire copil pana la 23.11.2011 dupa ce am intrat in prenatal firma a dat faliment.Am dat de lichidatorul judiciar pentru a obtine actele necesare pentru indemnizatia de somaj.Acesta mi-a spus ca nu poate sa ma ajute ca nu are nici un document, ca administratorii sunt de origine egipteana respectiv irakiana si nu mai sunt de gasit.Mi-a spus sa i-au legatura cu firma de contabilitate si sa vad daca pot obtine documentele necesare.Cei de la contabilitate mi-au spus ca nici ei nu mai au nici un document nici o evidenta.Lichidatorul imi spune sa revin cu o cerere (ce fel de cerere sa fac daca nu au nici un document??)Va rog din suflet sa ma ajutati nu stiu cui sa ma mai adresez, Unde pot verifica daca s-au platiti taxele catre somaj????

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: maxisilvia , utilizator 18:26, 17 Octombrie 2011
Va multumesc frumos pentru indrumari

O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Societate cu capital strain; abandonata de patron in timp ce aveam cim suspendat pentru crestere copil 2 ani danieladulgheru danieladulgheru Buna ziua. Am si eu o intrebare,am intrat in pre si post natal si din acel moment patronul(cetatean strain) nu a mai platit compensatiile salariale niciunui ... (vezi toată discuția)
Eliberare acte pentru somaj ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! Am lucrat la o firma in perioada 03/05/ 2012 - 07/ 05/ 2013. Firma s-a inchis si a fost bagata in faliment. Patronul a zis ca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)