avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sc declarata inactiva de anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sc declarata inactiva de anaf

Buna ,dacă societatea a fost declarata inactiva de ANAF,ce obligații am,ținând cont ca nu am avut activitate pe societate de cel puțin 3 ani. Daca ei nu mi-au trimis nici o instiintare sau obligare de plata (cred ca m-am exprimat bine)in 3 ani nu se sterg datoriile?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:51, 13 Septembrie 2011
Datoriile raman.
nici prin instanta nu am castig de cauza?am inteles ca termenul maxim de a trimite ei inceperea excutarii sau cum io zice e de 3 ani
Datoriile fiscale catre stat se prescriu in termen de 5 ani, nu 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar oug 34/2009 neplatit dar eliminat cu oug 87/2010 ContSters384001 ContSters384001 Buna ziua .Firma mea nu a fost suspendata prin ORC dar a fost inactiva cu declaratii depuse in O .Deci fara activitate .In 2016 am scos fisa sintetica si am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii Vani1967 Vani1967 Stiu ca daca ANAFul are datorii către contribuabili, după 5 ani , beneficiază de prescriptii . oare Contribuabilul beneficiază și el?sau exista vreo cale ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)