avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ma apuc de spart?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ma apuc de spart?

i mi renovez baia si vreau sa schimb scurgerea, sifonul cu totul dar vecinul de jos nu sta la discutii, am incercat sa vb. cu el si nu vrea. daca ma apuc sa sparg la mine sa mi schimb sifonul si crapa peretele la el ce mi se poate intampla.eu daca mi pun faianta si termin de renovat, apoi ii pica apa in cap, ce fac, ma apuc de spart iar la mine?

Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 13:38, 13 Septembrie 2008
Asa ar trebui!=D> Ieri l am suparat rau pe vecin, am daramat aerisirea si a facut un scandal monstru.Degeaba i am explicat ca aerisirea lui era infundata si ca oricum eu voi reconstrui aerisirea, dar mai mica a plecat bombanind si cine stie ce o fi in mintea lui...Da, greu e traiul la bloc... azi schimb si sifonul sa vedem ce o iesi...am vb. cu cineva la primarie sa a spus ca nu are ce sa ne faca cu aerisirea ca sunt stapan in apartament si atata timp cat oricum ii fac alta nu i problema si daca ar fi sunt prea grele procedurile si prea costisitoare pt. reclamant. uf!Sper sa nu i provoc un infarct omului si sa mi termin si eu odata baia sa scap de mirosuri si alte minunatii.
Va multumesc tuturor pe. raspunsuri ultimele chiar mi au ridicat moralul, incepusem sa regret ca m am apucat de baie ...
babycah a scris:

Asa ar trebui!=D> Ieri l am suparat rau pe vecin, am daramat aerisirea si a facut un scandal monstru.Degeaba i am explicat ca aerisirea lui era infundata si ca oricum eu voi reconstrui aerisirea, dar mai mica a plecat bombanind si cine stie ce o fi in mintea lui...Da, greu e traiul la bloc... azi schimb si sifonul sa vedem ce o iesi...am vb. cu cineva la primarie sa a spus ca nu are ce sa ne faca cu aerisirea ca sunt stapan in apartament si atata timp cat oricum ii fac alta nu i problema si daca ar fi sunt prea grele procedurile si prea costisitoare pt. reclamant. uf!Sper sa nu i provoc un infarct omului si sa mi termin si eu odata baia sa scap de mirosuri si alte minunatii.
Va multumesc tuturor pe. raspunsuri ultimele chiar mi au ridicat moralul, incepusem sa regret ca m am apucat de baie ...
precum am spus, eu l-as fi facut pe vecinul sa vina sa se roage de mine sa schimb sifonul ca ii ploua in casa (dupa ce gauream intentionat sifonul si lasam apa sa curga citeva ore ) :D
evident, il trimiteam la plimbare citeva zile, spunindu-i ca mi-am renovat intre timp baia si ca nu mai sparg faianta si gresia noua pentru un moft de-al lui pentru ca eu am solicitat schimbarea sifonului inainte de modernizarea baii. asta ar fi trebuit sa-i fie invatatura de minte, ca sa nu se mai impotriveasca sporirii sigurantei confortului lui, sifonul afectindu-i integritatea tavanului la o eventuala defectiune ;)
destept raspuns..ca si cu tumbele administratorului..dar atata poti.Daca ar face asa vecinul meu de deasupra...ar trebui sa mi repare si sa mi varuiasca toata baia..fiind posesorul sifonului.Iar cheltuielile de judecata ce le ar plati ar fi de peste 2000 lei
Oameni buni convetuiti pe acea scara mai rau ca-n Banglades, nu se poate chiar sa nu fie o persoana pe scara care sa ia initiativa si sa intrati in legalitate . Trebuie sa va constituiti in asociatie de proprietari in conformitate cu legea 230/2007 privind infiintarea , organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Daca nu va constituiti in asociatie o sa va fie foarte greu sa convetuiti inpreuna pentru ca fiecare o sa se comporte dupa cum il duce capu si o sa ajungeti sa va scoateti ochii unii la altii. #-o
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
Admin, administrator
musac a scris:

destept raspuns..ca si cu tumbele administratorului..dar atata poti.Daca ar face asa vecinul meu de deasupra...ar trebui sa mi repare si sa mi varuiasca toata baia..fiind posesorul sifonului.Iar cheltuielile de judecata ce le ar plati ar fi de peste 2000 lei
macar eu am venit cu solutii de rezolvare a problemei, nu cu piedici, ca dvs.
daca ati pati asa ceva, v-ati dori cei 2000 lei ca sa va renovati toata baia, cu schimbatul instalatiei sanitare, obiectelor sanitare, faiantei ? :O
pai renovarea tavanului unei bai, cu materiale si manopera nu are cum sa depaseasca 300 lei, iar in suma asta este inclus si trasul gletului nou pe tot tavanul si vinaromul aferent.
nici nu ma mai mira atitudinea dvs din TOATE postarile anterioare si renumele de gigi contra. vi-l meritati pe deplin. felicitari !=D>
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
ContSters62736, utilizator

Alte discuții în legătură

Instalatorul asociației mi-a spart tavanul Andreea0429 Andreea0429 De cateva luni de zile ma confrunt cu o problemă cu asociația. Locuiesc la etajul 2 iar vecinilor de mai jos le-a aparut umezeala pe tavanul din baie. ... (vezi toată discuția)
Vecinul a obturat aerisirea de la canalizare achif achif Buna ziua Am o problema cu vecinul de sus care a obturat aerisirea de la canalizare si cand trage apa la toaleta imi ia toata apa din sifon (miroase de mor) , ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)