avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă in vederea perimarii cererii de chemare in judecata
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

in vederea perimarii cererii de chemare in judecata

Buna ziua,

Cine ma poate ajuta va rog sa inteleg ce am de facut. Am primit o citatie in care scrie "in vederea perimarii cererii de chemare in judecata". Ce inseamna asta? Sunt obligata sa completez acea cerere tip pe care am gasit-o pe internt sa upot face pur si simplu o adresa in care sa scriu ca dorim suspendarea (sistarea-nici nu stiu cum sa ma exprim-nu am cunostinte in domeniu) dosarului.

Multumesc frumos, Ianca
Buna seara

Am o problema ....
Am trecut strada si am fost amendata de politie.Problema nu e aceasta , ci faptul ca am primit o amenda mare pentru ca as fii insultat "organul".Atunci cand am facut necugetata miscare sa trec strada am ajutat o persoana cu dizabilitati.Nu a contat, in Romania amendam tot ce misca, asa ca persoana a fost si ea amendata...
Nu am semnat proces verbal , dar m-am trezit ca are doi martori de nicaieri.Am ajuns in instanta , si surpriza!? nu se citeaza martora pentru ca mama mea nu a primit corespondenta judiciara....Aceste documente fiind livrate postal pe numele meu, avand procesul in derulare..Asa ca martora nu poate sa depuna marturie pentru ca inca odata sunt de rea credinta!
Ce pot sa mai fac in acesta tara , cu aceasta instanta care imi refuza dreptul de a ma apara cu un martor real , acuzata ca am jignit,si ca sunt de rea credinta deoarece mama mea nu semneaza tot ce i se pune in fata?

Multumesc.
Daca este vorba de o nedreptate instanta va observa acest lucru.Dar...ar fi bine sa aveti in vedere si faptul ca justitia este oarba...dar...aude...
Faceti-o sa AUDA...chiar daca o faceti prin redactarea plangerii...intr-o prima faza...

Pt NAUM:

Chestiunea cu perimarea nu necesita efort.
Daca este vorba de perimare va opera aceasta si gata...
Nu mai trebuie sa cereti suspendarea...sau orice altceva intrucat este lipsit de sens...sub aspectul efectelor juridice.
Va opera perimarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen tehnic ContSters137496 ContSters137496 Buna ziua , va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu un termen tehnic , specific judecatoresc, si anume : \" a raspunde la exceptia ... (vezi toată discuția)
Perimare, urmari leusan leusan in cazul unei perimari a unei contestatii la 10.10.2011care sunt urmarile acesteia ,Contestatorul - practic pierde procesul? Daca de la data perimarii ... (vezi toată discuția)
Perimat ContSters236934 ContSters236934 Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara. Istoric: 07/05/2010 Amânat Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)