avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Comisia de buget finanþe a Senatului a votat anularea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Comisia de buget finanþe a Senatului a votat anularea actualei taxe de mediu

Buna ziua,
As avea si eu va rog nevoie de un sfat mai nou astazi comisia de buget finanţe a Senatului a votat anularea actualei taxe de mediu şi restituirea banilor plătiţi de români. Eu in momentul de fata astept sa imi iasa actele de la RAR deaorece am cumparat o masina second-hand din Germania.

Daca legea a fost votata astazi si in mod legal ea intra in visgoare in urmatoarele 3 luni eu ce pot sa fac? Trebuie sa astept 3 luni sa pot circula cu masina fata sa mai platesc faimoasa taxa....?

Va rog frumoas astept raspuns urgent.
Va multumesc
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:32, 3 Septembrie 2008
Legea a fost semnata de senatori dar nu si de catre deputati. Platesti taxa acum si o vei recupera, dupa ce va fi votata legea in parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare silviu_p_cj silviu_p_cj ce sanse sunt ca taxa poluare sa fie anulata de parlament? (vezi toată discuția)
Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sportdacia sportdacia Daca cumpar o masina second hand in luna martie din Germania,trebe sa mai plaresc vreo taxa de inmatriculare? (vezi toată discuția)