avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL 506
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL 506

am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul din birourile lor. Am completat revisalul nou din august 2011 vers.506 si nu pot salva datele in nici-intr-un fel xml,pdf pe stick dischete,cd,va rog mult ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:49, 15 Septembrie 2011
Versiunea noua a REVISAL-ului nu salveaza fisierele in format .xml , ci in format .rvs.

Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat.

Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare: angajator exportat cu succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 500 MIRELAPITICAS MIRELAPITICAS Cum se copiaza datele din revisal 500 pe discheta sau pe CD , ptr a fii depuse la ITM ? (vezi toată discuția)
Cum se salveaza in revisal in format care sa nu fie html CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca dau export direct din \"instrumente\" se salveaza intr-un format neacceptat de ITM are cineva idee cum se salveaza corect care sunt pasii, este vb de un ... (vezi toată discuția)
Export revisal neon butterflies neon butterflies dupa ce am terminat de inregistrat din vechiul in noul revisal cum se face exportul pe stik ptr a l depune la itm? multumesc (vezi toată discuția)