avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... export revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

export revisal

dupa ce am terminat de inregistrat din vechiul in noul revisal cum se face exportul pe stik ptr a l depune la itm? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 13 Octombrie 2011
Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".

Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat. Alegeti ca fisierul sa fie salvat pe stik.

Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare: angajator exportat cu succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 500 MIRELAPITICAS MIRELAPITICAS Cum se copiaza datele din revisal 500 pe discheta sau pe CD , ptr a fii depuse la ITM ? (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)