avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat pot circula cu numere rosii?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat pot circula cu numere rosii?

Buna seara. Am o nelamurire in legatura cu inmatricularea unei masini.Daca nu platesc taxa si dau in judecata serviciul de inmatriculari pentru ca nu vrea sa imi inmatriculeze masina,si procesul dureaza mai mult de 3 luni cat este perioada maxima care se poate circula cu numere rosii,cu un certificat de grefa ca am proces cu ei pot sa scot mai mult timp numere rosii?Sau stau cu masina pe dreapta pana imi da instanta(sau nu)castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: mesteriqa , utilizator 18:16, 19 Septembrie 2011
din cite stiu numerele rosii pot fi prelungite. verificati la directia inmatriculari
Multumesc pentru raspuns ,dar voiam sa fiu sigur.Nu m-ar deranja sa circul vreun an cu nr rosii
normal nu platiti rovigneta si alte taxe.
o idee ar fi sa va puneti gaz(GPL)si sa declarati ca e masina hibrida pentru care nu se platesc taxe de inmatriculare sau nu asa mari oricum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu lucian1980 lucian1980 Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu. Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa DanielEftimiu DanielEftimiu Am facut plangere la Tribunalul Maramures ca sa oblige biroul de inmarticulari sa pot inmatricula masina fara taxa. Am obtinut si certificatul de grefa pentru ... (vezi toată discuția)