avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modem internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modem internet

In urma prelungirii abonamentului ... am primit gratuit un modem pt internet cu posibilitatea returnarii in 30 de zile. Dintr-o omisiune am depasit cele 30 de zile cu 1 zi si nu am mai putut returna acest modem, intrand sub incidenta platii contractuale. Modemul si cartela aferenta sunt sigilate intrucat nu le-am folosit. Cei de la compartimentul rezilierii mi-au comunicat ca nu pot renunta la abonament decat daca platesc o taxa de reziliere, care este destul de mare. Credeti ca exita vre-o posibilitate "sa scap" de acest contract. O sa va trimit si contractul scanat , poate reusiti sa ma ajutati cu ceva.
Ma multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Abonament internet - costuri suplimentare; cum pot rezilia fara costuri ? florin1987 florin1987 In octombrie 2012 am facut un contract de internet pe o perioada de 2 ani, mi s-a oferit un modem gratuit, pe care l-am folosit numai 1 luna, deoarece imi ... (vezi toată discuția)
Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)