avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Internet - costuri suplimentare; cum pot ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Internet - costuri suplimentare; cum pot rezilia fara costuri ?

In octombrie 2012 am facut un contract de internet pe o perioada de 2 ani, mi s-a oferit un modem gratuit, pe care l-am folosit numai 1 luna, deoarece imi mergea 4-5 zile din luna dupa care "mort", cica era cu 5Gb trafic!!!! nu l-am mai folosit de atunci.Mentionez ca abonamentul meu este de 10 euro, dar imi vine in fiecare luna de plata in jur de 97, 100 de ron, ceea ce duce la 20 de euro nu la 10 cat este abonamentul!!! as putea achita valoarea modemului gratuit (cat poate sa fie 100ron?) insa mi se pretind sume de peste 2000ron pentru rezilierea contractului neavantajos cu amenintarea chemarii in instanta. Ce pasi trebuie sa urmez si daca am sanse sa "scap" de acest abonament?!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 19:40, 25 Mai 2013
Nu puteti rezilia fara costuri suplimentare.
Trimititi notificare scrisa prin care cereti sa va schimbe modem-ul si sa va explice in ce constau diferentele de abonament.
In functie de raspunsul lor, puteti actiona si cere rezilierea, daca se demonstreaza ca nu si-au respectat obligatiile contractuale.
Pana in acest moment, tinand cont ca dumneavoastra nu aveti probe( nu ati contestat in scris nicio problema) se considera ca ei si-au respectat contractul, iar daca dumneavoastra cereti rezilierea inainte de termen sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet mobil Geooorge Geooorge Buna ziua!Am incheiat un contract cu Vodafone pe 2 ani pt. Internet mobil cu trafic de 4GB/luna la pretul de aprox 15 E.Am mai avut un contract pe 2 ani tot la ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie orange. Laurențiu1992 Laurențiu1992 Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns legat de o problemă pe care o am cu cei de la Orange România? Este vorba despre un abonament încheiat în ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)