avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate

dupa cati ani se prescrie o datorie bancara? am 3 credite din 2007 ,nu am primit somati ,stiu doar ca aceste credite sunt incredintate firmelor de recuperari. Exista posibilitatea sa nu mai platesc? nu am imobile pe numele meu in tara, sunt in strainatate de 3 ani .Intrebarea mea este.: In momentul cand voi renunta la cetatenia romana pot aparea probleme in legatura cu datoriile in tara? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Credit neplatit, predat unei firme de recuperari iulia43 iulia43 Am avut un credit la banca si nu l-am putut achita din cauza scaderii salariului.Nu am platit de 3 ani si banca m-a dat la o firma de recuperare si anume ... (vezi toată discuția)
Recuperari prescrieri banca micutu1979 micutu1979 Buna ziua am luat un credit de nevoi personale in 2007. in luna 11 2007 am plătit ultima rata de atunci nu ma dat nimeni in judecata sau sami opresca din ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)