avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vechimea in carnetul de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vechimea in carnetul de munca

AM O INTR.INDIVIDUALA .,SI M-I S-A DAT CARNETUL DE MUNCA INAPOI ,CACI ASA E LEGEA .DAR EU NU AM PLATIT MAI MULT TIMP CONTRIBUTIA LA FONDUL DE PENSII ,IAR ,IN CARNETUL DE MUNCA MI-AU SCRIS ''IN PERIOADA ......NU ACHITA CONTRIBUTIE;NU CONSTITUIE STAGIU COTIZARE'' . CE POATE SA INSEMNE ASTA ? CU CE MA POATE AFESCTA ACUM ,CA SI ATUNCI CAND VOI IESI LA PENSIE ??#-o DIN DATORIILE LA CARE SE SCAD PENALITATILE FAC PARTE SI CONTRIBUTIILE LA FONDUL DE PENSII ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:09, 16 Septembrie 2011
Inseamna ca perioada pentru care nu ati achitat aceste contributii nu reprezinta vechime in munca,potrivit legii.
Perioada in care nu ati contribuit nu va fi luata in calculul vechime la pensie. Acum nu va afecteaza, la pensie veti avea ani mai putini si pensie mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata de catre angajator a cas-ului ioanadenisa ioanadenisa Buna ziua.Vreau sa stiu daca neplata contributiilor sociale de catre angajator, adica mai exact neplata contributiei la CAS imi afecteaza cumva vechimea in ... (vezi toată discuția)
Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)
Somajul de ia in calculul sporului de vechime? MihaelaChirita MihaelaChirita Perioada de somaj este perioada contributiva. Prin urmare este considerata conform legii stagiu de cotizare. Insa la calculul SPORULUI de vechime este luat ... (vezi toată discuția)