avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proiect UE pentru concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proiect UE pentru concediu de maternitate

Comisarul european Vladimir Spidla intenţionează să propună mărirea duratei concediului de maternitate în UE de la 14 la 18 săptămâni
Aceasta s-ar produce prin modificarea Directivei 92/85/CEE privind aplicarea măsurilor de promovare a îmbunătăţirii securităţii şi sănătăţii la locul de muncă în cazul lucrătoarelor gravide, al celor care au născut de curând sau care alăptează.
Vladimir Spidla: "Un concediu de maternitate mai lung ar avea un efect pozitiv asupra relaţiei mamei cu copilul şi le-ar putea ajuta pe femei sa rămână active."
Cel mai recent răspuns: Spiridush , utilizator 11:04, 4 Septembrie 2008
In Romania durata concediul de maternitate este, deja, de 18 saptamani (126 de zile).
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2008
Spiridush, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii- starea de graviditate RobbieD RobbieD Buna ziua, Unei salariate care si-a instiintat angajatorul ca este insarcinata i se poate schimba functia in companie fara acceptul ei? Ma refer la o ... (vezi toată discuția)
Protectia gravidelor la locul de munca rrramor rrramor Buna ziua, Ce trebuie sa scriu in ROI legat de protectia salariatelor gravide la locul de munca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Program de lucru femeie insarcinata...... Letycia Letycia Buna ziua , Am si eu niste nelamuriri , sunt insarcinata trim. I , am anuntat angajatorul in scris despre starea mea . Progamul meu de lucru este de 8h pe ... (vezi toată discuția)