avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor COMUNICAT ANAF - intalnire de informare in data de 22 ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

COMUNICAT ANAF - intalnire de informare in data de 22 septembrie 2011, cu privire la modificarile recente in domeniul fiscal

STIMAŢI CONTRIBUABILI

Direcţia generală de Metodologii Fiscale, Îndrumare şi Asistenţă a Contribuabililor (D.G.M.F.I.A.C.) organizează în data de 22 septembrie 2011, ora 12.30, o întâlnire cu contribuabilii, pentru informarea acestora cu privire la următoarele modificări legislative în domeniul fiscal:


- Ordonanţa Guvernului nr.29/2011 pentru modificarea şi completarea
Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală;
- Ordonanţa Guvernului nr.30/2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum şi pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale.

Întâlnirea va avea loc în sala de şedinţe a Institututului Naţional de Statistică cu sediul în B-dul Libertăţii nr.16, sector 5, Bucureşti.

Înscrierile se vor efectua pe adresa de e-mail asistenta@mfinante.ro.

Participarea va avea loc în ordinea înscrierilor în funcţie de capacitatea sălii.
Contribuabilii înscrişi peste numărul de locuri existente, vor fi invitaţi să participe la următoarele întâlniri organizate de D.G.M.F.I.A.C., care vor fi comunicate în timp util.

Mulţumim pentru colaborare.
Conducerea D.G.M.F.I.A.C.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:08, 24 Septembrie 2011
Ne vedem acolo. Sper sa fie sala de sedinte destul de mare. :fight:
V-ati inscris?
Scuze de intarziere. M-am inscris si am fost. A venit si domnul Blejnar pentru cateva minute. A fost util si ar trebui sa fie mai dese intalnirile astea. Cred ca ar fi utile si pentru ANAF ca sa vada cu ce probleme ne confruntam.
Si la noi in Ploiesti a avut loc o asemenea intalnire, in data de 21 septembrie. Asemenea intalniri au loc mereu, am sa incerc sa va tin la curent.
Daca am fost de ajutor cu acest anunt, ma bucur enorm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera iulia53 iulia53 Ordonanta Guvernului Nr. 30/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru reglementarea unor masuri ... (vezi toată discuția)
Certificare decl 101 de catre consultant fiscal lylyan lylyan Buna ziua Am inteles bine ca toate decl 101aferente anului 2009( indiferent ca este contribuabil mic) trebuie certificate de catre un consultant ... (vezi toată discuția)
Guvernul a modificat codul de procedura fiscala. vezi ce s-a schimbat! Roland Mindrila Roland Mindrila Ordonanta Guvernului nr. 29/2011 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala a fost publicata in ... (vezi toată discuția)