avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - necesar acordul vecinilor pentru chiosc?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - necesar acordul vecinilor pentru chiosc?

Pentru deschiderea unui chiosc PFA este necesar acordul vecinilor?
Daca da, cum se procedeaza?
Cine elibereaza acestei PFA, autorizatie de functionare provizorie?
Cel mai recent răspuns: DUDUCEA , utilizator 12:55, 29 Septembrie 2011
Autorizarea activitatii este avizata de primarii.
Este asa cunoscutul ,,Aviz al primarului''.
Cereti de la registratura Primariei din localitatea unde urmeaza a fi deschis chioscul, ce documente trebuie sa depuneti in vederea obtinerii acestuia.
Se plateste o taxa anuala, hotarata de Consiliul local.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
Cornelia Tulpan, Contabil
ªi cu acordul vecinilor, cum rămâne? Este necesar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie provizorie chiosc pvc pe proprietatea privata ContSters266201 ContSters266201 Am adus un chiosc de pvc pe terenul socrului si am aflat cam tarziu ca este nevoie de autorizatie de constructie provizorie #-o . Vreau sa-mi deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul ... cartala cartala Buna ziua, Intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul pe care il detin este inconjurat de case, cu mentionea ca hala este amplasata fata de toate ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)