avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ncheta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ncheta

stie cineva in ce consta ancheta sociala in legatura cu alocatia complementara?
Cel mai recent răspuns: cris34 , utilizator 11:17, 20 Septembrie 2011
da,dar atunci cand a intrebat in primul rand vecinii si apoi mi-a prezentat mie" faptele"care nici macar nu erau reale si nici in cazul anchetei sociale acasa la mine caci nu a facut-o inca desi l-am invitat politicos sa vada intradevar ce si cum,ci pe strada...eu cred ca ...nu stiu ce sa mai cred...in fine.va multumesc mult pentru-ca ma lamuriti.
si ma si mai intreb:un asistent social(nu conteaza cum a ajuns,caci se stie clar cum si cine lucreaza prin primarii si pe banii necajitilor)nu e pus acolo sa ajute oamenii,care au nevoie?(nevoie intradevar nu nevoie de nemunca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala iuadei iuadei Stie cineva daca exista un temei legal in baza caruia o societate de asigurare poate sa solocite primariei o ancheta sociala? (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire iusanlia iusanlia mi-au fost respinse actele pe motiv ca familia mea detine un autoturism cumparat in 2008 . nu platesc rate la el . nu are vechimea de 10 ani . e aberant . in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sustinere a familiilor cu copii dannyy26 dannyy26 BUNA ZIUA, AS VREA SA STIU DACA NOUA LEGE DE ACORDARE A ALOCATIEI DE SUSTINERE A FAMILIILOR CU COPII E FUNCTIE DE VARSTA COPILULUI SAU NU CONTEAZA CE VARSTA ... (vezi toată discuția)