avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale

Buna ziua!

Am un SRL care de o luna de zile este in inactivitate temporara si a carui sediu este expirat( o saptamana).

1. Trebuie sa imi reinnoinesc contractul de inchiriere chiar daca sunt in inactivitate temporara?
2. Pentru a face cesiunea firmei trebuie ca aceasta sa fie in functie( adica sa nu mai fie in inactivitate temporara)?

Multumesc,

Maria Statescu
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 19:54, 19 Septembrie 2011
Cesionarea actiunilor pe care le detineti in firma se poate face oricand doriti prin Registrul Comertului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari act constitutiv srl Nata88 Nata88 Buna ziua, As dori informatii/raspunsuri la urmatoarea situatie: Societate comerciala SRL, asociat unic, declarata inactiva, din data de 02.03.2016, ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui srl PinteaRaul PinteaRaul Buna ziua , De curand am infintat un SRL,cu un singur punct de lucru si am primit o oferta de vanzare a firmei ,precizez ca firma este infintata de 3 luni ,nu ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)