ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters42179, utilizator
 ContSters42179, utilizator 	
			 marin53 
	    	Utilizator

marin53 
	    	Utilizator	    

BaicoianuSImona 
	    	Utilizator

BaicoianuSImona 
	    	Utilizator	    

Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

In blocul in care sant cenzor, comitetul executiv a hotarat "eliberarea din functie" a administratorului incadrat cu CIM ...
~ final discuție ~
 mira55	                   

Comitetul executiv a luat hotararea de a demite -fara temei legal sau aprobarea adunarii generale a proprietarilor dar si in contradictoriu cu opozitia scrisa ... (vezi toată discuția)
	                    mira55	                   

Comitetul executiv a luat hotararea de a demite -fara temei legal sau aprobarea adunarii generale a proprietarilor dar si in contradictoriu cu opozitia scrisa ... (vezi toată discuția)

MrV	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare scurta: poate sau nu poate Comitetul executiv al unei asociatii sa angajeze personal in Asociatie?
Conform legii 230 ... (vezi toată discuția)
	                    MrV	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare scurta: poate sau nu poate Comitetul executiv al unei asociatii sa angajeze personal in Asociatie?
Conform legii 230 ... (vezi toată discuția)

mira55	                   

Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
	                    mira55	                   

Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)