avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... POT TRIMITE COPII MINORI IN AMERICA IN VACANTADE IARNA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

POT TRIMITE COPII MINORI IN AMERICA IN VACANTADE IARNA FARA INSOTITOR ADULT?

FIICA MEA ARE5,6ANI SI MATUSA EI ESTE IN AMERICA AR VREA SA O TRIMIT PT CATEVA LUNI IN AMERICA .ESTE POSIBILA CALATORIA FARA INSOTITOR ADULT?LA AEROPORT ESTE ASTEPTATA DE SORA MEA CARE AL LUAO IN CUSTODIE PE PERIOADA VACANTEI DE IARNA
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:51, 19 Septembrie 2011
Nu, minora poate parasi tara doar daca este insotita de o persoana fizica majora, insa poate avea calitatea de însoţitor şi o persoană anume desemnată din cadrul unei societăţi comerciale autorizate, în condiţiile legii, să desfăşoare activităţi de transport internaţional de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din tara cu avionu, an grija unei stuardeze pt un minor samartineanedit samartineanedit buna! am o fiica de 17 ani si an vacanta ar vrea sa plece an Germania la matusa ei. vreau sa precizez faptul ca eu sunt divortata iar copii m-iau fost ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara DobreMadalin DobreMadalin Salutare. Am nevoie de o lamurire. Un minor poate sa fie scos din tara fara sa fie insotit de un major? Cu stima. (vezi toată discuția)
Pasaport minor! dana 50 dana 50 buna ziua ar putea cineva s-a imi dea un sfat ,problema este urmatoarea ,eu sunt divortata si am o hotarire definitiva si irevocabila in care mi-a fost ... (vezi toată discuția)