Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordul verbal dintre parinti

buna seara
spuneti-mi va rog ce forta juridica are acordul (consemtamintul) verbal facut de tatal minorului in privinta schimbarii tarii de resedinta a copilului.acordul a fost afirmat de catre tata si unui functionar al ambasadei acestuia (parintii sint cetateni a tarilor diverse).
nu exista nici o hotarire judecatoreasca asupra custodiei,parintii se afla intr-un proces de divort in Romania
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 06:47, 20 Septembrie 2011
Pentru a produce efecte juridice trebuie dat in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire internationala de minor????????????? marinka24 marinka24 buna ziua si Va multumesc anticipat pentru raspuns! de fapt: mama cu copilul nascut in italia,cind micutul avea 2 luni cu consemtamintul tatalui ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exclusiva mama, recasatorire cu tatal copilului, necesitate acord iesire din tara minor Justitiarul711 Justitiarul711 O familie cu un copil divorteaza. In urma divortului copilul este incredintat de comun acord doar mamei. In acest caz de cate ori mama a fost nevoita sa plece ... (vezi toată discuția)
Despre custodia comuna Kveronicak Kveronicak Sunt in divort de 2 ani .. Eu sunt plecata din tara ,,acum 2 luni ca sa nu dureze mai mult ne- am hotărât ca cerem custodia comuna cu domiciliu in România ... (vezi toată discuția)